Observans

Projektcég, Szellemi Műhely, Képzési Vállalkozás, Szakmai Szolgáltató

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Szakembereink

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Bertalan Tamás
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
+36 (20) 340 4599

Az Observans Képzési Szolgáltató Kft. tulajdonos ügyvezetője. Felnőttképzési szakértő. A Felnőttképzési Szakértők Országos Egyesületének ügyvezető elnöke, a Felnőttoktatók Társaságának alelnöke, a Tempus Közalapítvány Szakképzési Tanácsadó Bizottságának tagja. Szakterülete a képzési rendszerfejlesztés, programfejlesztés, képzési hatékonyságmérés és képzésfinanszírozás.
Nagy Gábor Zsolt This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

E-learning technikai szakértő, informatikus. Gyakorlatot szerzett az elektronikus tanulás támogató rendszerek kialakításában, implementálásában, adminisztrálásában és üzemeltetésében. Szakterületei az elektronikus tanulás technikai támogatása (tanulási környezetek, tananyagok és ezek szabványai), elektronikus képzések támogatása, adatbányászat.


Papp Ágnes This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Az Observans Kft. tartalomfejlesztési és pedagógiai-módszertani szakértője. Programfejlesztőként, szerzőként, tananyagfejlesztőként tapasztalatokat szerzett az iskolarendszerű és iskolarendszeren kívüli képzés területén. Ismeri és alkalmazza az alternatív tananyagfejlesztési módszereket. Szerkesztőként és kreatív szakemberként számos tananyag megalkotásban játszott kulcsszerepet.


Szekeres Júlia This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Az Observans Kft. programfejlesztési és tananyagfejlesztési szakértője. Tananyagfejlesztő, tananyag író. Kreatív szakemberként az irányított aktív tanulási koncepció kidolgozója. Nyelvtanárként, projektvezetőként tapasztalatot szerzett több ezer képzésben résztvevőt befogadó távoktatási rendszer kialakításában, és a képzési, tutorálási folyamatok irányításában. Gyakorlattal rendelkezik a csoportos tutorálás területén.


Weszely Orsolya This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
+36 (20) 586 0802

Az Observans Kft. tananyagfejlesztési szakértője, számos e-learning tananyag tervezője, kidolgozója. Kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezik a sokszerzős tananyagfejlesztések szakmai vezetésében, módszertani irányításában, forgatókönyvírásban, szoftveranimációk készítésében, különböző tananyagfejlesztő eszközök és oktatási keretrendszerek használatában.