Observans

Projektcég, Szellemi Műhely, Képzési Vállalkozás, Szakmai Szolgáltató

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Szakembereink

E-mail Nyomtatás PDF

Bertalan Tamás
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
+36 (20) 340 4599

Az Observans Képzési Szolgáltató Kft. tulajdonos ügyvezetője. Felnőttképzési szakértő. A Felnőttképzési Szakértők Országos Egyesületének ügyvezető elnöke, a Felnőttoktatók Társaságának alelnöke, a Tempus Közalapítvány Szakképzési Tanácsadó Bizottságának tagja. Szakterülete a képzési rendszerfejlesztés, programfejlesztés, képzési hatékonyságmérés és képzésfinanszírozás.
Nagy Gábor Zsolt Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

E-learning technikai szakértő, informatikus. Gyakorlatot szerzett az elektronikus tanulás támogató rendszerek kialakításában, implementálásában, adminisztrálásában és üzemeltetésében. Szakterületei az elektronikus tanulás technikai támogatása (tanulási környezetek, tananyagok és ezek szabványai), elektronikus képzések támogatása, adatbányászat.


Papp Ágnes Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Az Observans Kft. tartalomfejlesztési és pedagógiai-módszertani szakértője. Programfejlesztőként, szerzőként, tananyagfejlesztőként tapasztalatokat szerzett az iskolarendszerű és iskolarendszeren kívüli képzés területén. Ismeri és alkalmazza az alternatív tananyagfejlesztési módszereket. Szerkesztőként és kreatív szakemberként számos tananyag megalkotásban játszott kulcsszerepet.


Szekeres Júlia Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Az Observans Kft. programfejlesztési és tananyagfejlesztési szakértője. Tananyagfejlesztő, tananyag író. Kreatív szakemberként az irányított aktív tanulási koncepció kidolgozója. Nyelvtanárként, projektvezetőként tapasztalatot szerzett több ezer képzésben résztvevőt befogadó távoktatási rendszer kialakításában, és a képzési, tutorálási folyamatok irányításában. Gyakorlattal rendelkezik a csoportos tutorálás területén.


Weszely Orsolya Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
+36 (20) 586 0802

Az Observans Kft. tananyagfejlesztési szakértője, számos e-learning tananyag tervezője, kidolgozója. Kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezik a sokszerzős tananyagfejlesztések szakmai vezetésében, módszertani irányításában, forgatókönyvírásban, szoftveranimációk készítésében, különböző tananyagfejlesztő eszközök és oktatási keretrendszerek használatában.