Observans

Projektcég, Szellemi Műhely, Képzési Vállalkozás, Szakmai Szolgáltató

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

E-learning

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Tanulásszervező és irányító rendszer?

Tanulási környezet?

E-learning rendszer?

Keretrendszer?

ILIAS logó

Az oktatási keretrendszereket sokféleképpen nevezik, de nem az a lényeg, hogy hogyan hívják őket, hanem az, hogy mire használhatóak. Az Observans Képzési Szolgáltató Kft. saját távoktatási vagy blended képzéseiben is használja az ILIAS és Moodle keretrendszereket, ezért saját rendszereinkben elérhetővé teszünk olyan DEMO tananyagokat, tájékoztató anyagokat is, amelyek segítségével bárki kipróbálhatja, megtekintheti, mit tudnak ezek a rendszerek.

Kipróbálás

Amennyiben úgy látja, hogy érdemes kipróbálni a gyakorlatban is, mit tudnak ezek az alkalmazások, akkor szívesen készítjük fel kollégáit, rövidebb (néhány napos) és  hosszabb (akár többször 120 órás akkreditált) képzések keretében a tutori/tanári, tananyagfejlesztői, adminisztrátori szerepre, feladatokra. Ahhoz, hogy partnereink az első intézményi tapasztalatokat megszerezzék, szívesen rendelkezésre bocsátjuk saját rendszereinket.

Telepítés, testreszabás, üzemeltetés

Ha a választott rendszer kiállta a próbát, szívesen közreműködünk a telepítésében, arculatának testre szabásában, finomhangolásában, akár a rendszer üzemeltetésének terheit is átvállaljuk.

Kérje szakértőink segítségét az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it e-mail címen, kérjen hozzáférést DEMO kurzusainkhoz!

 

Szavazások

Ön szerint mire jó az e-learning általában?