Observans

Projektcég, Szellemi Műhely, Képzési Vállalkozás, Szakmai Szolgáltató

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Felnőttképzés 2020

E-mail Print PDF
There are no translations available.


Megjelent a „Mi a felnőttképzés? Bejelentés alapján folytatott felnőttképzés szabályainak alkalmazása” című kiadványunk.

A kiadvány nyomtatott és elektronikus formában ITT rendelhető meg.

A kiadvány tartalomjegyzékét ITT olvashatja. Ahogy az már a címből is látható, a tájékoztató két tartalmi egységből áll. Az első rész körbejárja azt a kérdést, hogy a megváltozott felnőttképzési törvény alapján 2020. január 1-étől - élesben alkalmazva pedig 2020. szeptember 1-től -mit tekintsünk felnőttképzési tevékenységnek. Nem árulunk zsákba macskát: nincs száz százalékosan biztos válasz. Olyan sincs, ami ne igényelné a felnőttképző alapos mérlegelését. Viszont a szempontokat, igyekszünk alaposan áttekinteni, rendszerbe foglalva, példákkal alátámasztva bemutatni. Csakúgy, mint azokat az egyéb körülményeket is, amelyeket szintén figyelembe kell venni, amikor arról dönt a felnőttképző, hogy mit tekint a jövőben felnőttképzési tevékenységnek.

A tájékoztató második része végig veszi azokat a jogszabályi követelményeket, amelyeket a felnőttképzőnek teljesítenie kell, hogy ha bejelentés alapján kíván felnőttképzési tevékenységet folytatni 2020. szeptember 1-től. A nyomtatott tájékoztatóban is megtalálhatók az alkalmazandó dokumentum minták, sablonok, az elektronikus tájékoztató anyagunkban ezek szerkeszthető formában is elérhetők. Nem biztos, hogy éppen ezeket a dokumentumokat kell alkalmaznia, viszont hasznos támpontokat kaphat saját dokumentumai újra gondolásához. Természetesen nem csak dokumentációs feladatai vannak a felnőttképzőnek, hanem adatkezelés, adatszolgáltatási feladatokkal is meg kell küzdenie. Igyekszünk tájékoztatónkban az egyes jogszabályi elvárásokat alaposan körbejárni, annak érdekében, hogy segítsük a felnőttképzőt folyamatai alapos felülvizsgálatában. Szakértőként számos szervezet megoldáskeresését látjuk, akár évtizedes együttműködésekre visszatekintve. Képzőként, képzésszervezőként pedig a saját tapasztalatainkra igyekszünk támaszkodni és támpontokat adni a tájékoztatóban.

A tájékoztató megrendelői számára kedvezményes konzultációs lehetőséget kínálunk, amely a tájékoztatóhoz kapcsolódóan ITT rendelhető meg.

  • Két maximum fél órás konzultációs alkalom keretében megválaszoljuk a tájékoztató, illetve az intézményi működés kapcsán felmerült kérdéseit.
  • A bejlentett tevékenységre kidolgozott dokumentumait áttekintjük, és a jogszabályi megfelelés szempontjából visszajelzést adunk.

A konzultációt akár a tájékoztató megrendelését követően, annak feldolgozása után is megrendelheti.