Observans

Projektcég, Szellemi Műhely, Képzési Vállalkozás, Szakmai Szolgáltató

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

e-Scola Képzési Rendszer

E-mail Print PDF
There are no translations available.

e-Scola Képzési Rendszer logójaAz e-Scola Képzési Rendszer fő alkotó elemei

Az e-Scola Képzési Rendszer három fő rendszerösszetevőből épül fel:

  1. az elektronikus tanulási környezet és a kapcsolódó szolgáltatások,
  2. programfejlesztésen alapuló duális tananyag fejlesztési módszertan és tananyagok,
  3. az aktív, irányított tanulási folyamatok kialakítására alkalmas képzési rendszer tanácsadás.

Az elektronikus tanulási környezet használati elvei

A szervezeti tudás megosztása és a képzés iránt elkötelezett szervezetek többsége ismeri az e-learning keretrendszerekben rejlő előnyöket. Egyre többen vannak, akik tapasztalatokat szereznek a rendszerbevezetéssel, üzemeltetéssel kapcsolatos kihívások terén, és vannak olyan szervezetek, akik már rendelkeznek bevezetett e-learning rendszerrel.

Az e-Scola Képzési Rendszer központi eleme egy, a tudásmegosztásra, a képzési folyamatok megszervezésére alkalmas e-learning eszköz rendelkezésre bocsátása. Az általunk preferált elektronikus tanulási környezet a Moodle képzési rendszer, de üzemeltetési, rendszer-bevezetési tapasztalatokat szereztünk az ILIAS képzési rendszer alkalmazásában is.

Megközelítésünk két súlypontja:

  1. Ne adjunk ki azért pénzt, ami „ingyenesen” is rendelkezésre áll! Ezért preferáljuk a nyílt forráskódú alkalmazások felhasználását. Az általunk alkalmazott két rendszert számos nagy szervezet használja sikerrel képzési folyamatai támogatására. Úgy látjuk, egyre nagyobb az érdeklődés a folyamatosan fejlődő, megbízhatóan működő és költséghatékonyan felhasználható e-learning alkalmazások iránt. Azt is tapasztaljuk, hogy a for profit szervezetek világában is egyre népszerűbbek ezek az alkalmazások.
  2. Ne vállaljon fel a szervezet olyan rendszer-bevezetési, üzemeltetési terheket, amelyek eleve kétségessé teszik az e-learning alapú, vagy e-learning eszközökkel támogatott képzések megtérülését.
e-Scola Képzési Rendszer logója

Kattintson a linkre és ismerje meg közelebbről e-Scola Képzési Rendszert, amelyet a Magicom Kft.-vel mint stratégiai partnerünkkel közösen hoztunk létre.